Locus 17|a

Καντε κλικ εδώ για κράτηση θέσης για το Locus 17|a:

*
*
*
*


Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Τα emails επιβεβαίωσης δεν είναι πια απαραίτητα. Η κράτησή σας επιβεβαιώνεται με αυτήν τη φόρμα.
Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

Αιτήσεις συμμετοχής για το Locus 18|a:

Κάντε αίτηση για το έργο σας εδώ!

Δείτε τα φιλμ/trailer του Locus: Locus 17|a [11-18 Φεβ 2017] | Locus 16|a [5-14 Φεβ 2016]

FEB
18
FEB
12
FEB
11

Locus 17|a

Έργα δημιουργών της Θεσ/νίκης

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Mη-φεστιβαλικό δρώμενο προβολών: μια πρωτοβουλία για την ανάδειξη έργων από το χώρο του video dance και του πειραματικού κινηματογράφου που έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη. Προτείνει πως η απόλαυση ειδικά των οπτικοακουστικών έργων απαιτεί ενεργή συμμετοχή, όπως η φυσική παρουσία σε μια προβολή σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, σε αντίθεση με αποκλειστική παρουσία στο διαδίκτυο όπου τα έργα υπάρχουν διαθέσιμα επί 24ώρου βάσεως. Για να βελτιστοποιήσει τις συνθήκες θέασης και ακρόασης, το Vitruvian Thing διαθέτει πλαισιωμένη οθόνη προβολής 4.8μ και ποιοτικό ηχοσύστημα για μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία.

Συνολική διάρκεια: περίπου 1 ώρα.

Μόνο με κράτηση, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Προβαλλόμενα έργα:

Φένια Κωτσοπούλου

IN side out (2016)

performance/χορογραφία: Sara Marasso μουσική: Stefano Risso κάμερα και μοντάζ: Φένια Κωτσοπούλου sound design & audio-post: Daz Disley, Stefano Risso

Στέλιος Λέρης

Αποπροσωποίηση (2016)

Στέλιος Λέρης, Ζωάννα Υφαντίδου, Κική Κουζουνιά

L. reducta dance project

Antilogue's graveyard (2016)

Ξανθίππη Παπαδοπούλου: Ιδέα, Χορογραφία, Ερμηνεία | Πάνος Μπουντούρογλου: Σκηνοθεσία, Κινηματογράφηση, Μοντάζ

Μίλτος Σφουγγαρέλλης

χέρια (2016)

Μίλτος Σφουγγαρέλλης, Πάνος Κουτελής, Δανάη Γραμμένου, Γιάννης Λαζαρίδης

Μαρία Γαρέφη - Μαργαρίτα Συμεωνίδου

Ενδότερα (2016)

Βιντεοσκόπηση-Επεξεργασία Βίντεο: Βαγγέλης Κουμελάς Ευχαριστούμε: Λάλος Ηλίας, Καρπέτης Στέφανος Τοποθεσία: Indoor Paintball Slaughterhouse

Νατάσα Βακουφτσή Ανέτα Παρπούλη Ολίνα Οικονομίδου

Slipstream (2016)

Νατάσα Βακουφτσή Ανέτα Παρπούλη Ολίνα Οικονομίδου

Εύη Τζώρτζη

antanaclasis (2010)

Σύλληψη-σκηνοθεσία-παραγωγή:Εύη Τζώρτζη Χορογραφία-ερμηνεία:Εύη Τζώρτζη Art direction-Φωτογραφία:Νίκος Νικολόπουλος Μουσική:Αναστάσης Γρίβας Μοντάζ-Post production:Νίκος Αμανίτους Σκηνογράφος:Όμηρος Κοσμίδης Ενδυματολόγος:Μαρία Ηλία Μακιγιάζ:Ιωάννα Συμεωνίδου Φωτισμός:Χρήστος Μόσχος

HeArt Attack Films

ΑσφυξίΑ (2016)

Σκηνοθέτης: Eύη Mίνου Παραγωγός: Χρυσάνθη Χασιώτη Διευθ.Φωτογραφιας: Σοφία Σπύρου Σενάριο: Χρυσάνθη Χασιώτη Μοντάζ: Εύη Μίνου Μουσική: Αντριάνα Μίνου Ηχος: Εύη Δρακοπούλου Σκηνογράφος: Γιώργος Δερνίκας Μακιγιάζ: Ουρανία Αισθητικίδου

Die Wolke art group

Imago Ep.II: Symmetry (2016)

Σενάριο/σκηνοθεσία: Dani Joss. Χορογραφία: Δροσια Τριαντάκη. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλίκη Ιωσαφάτ. Πρωταγωνιστούν: Δροσιά Τριαντάκη, Κωνσταντίνος Κοτσαμάκης, Νανά Κούλη, με τον Luke Προδρόμου.
sponsors