Modified Dog

Καντε κλικ εδώ για κράτηση θέσης για τους Modified Dog:

*
*
*
*


Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Τα emails επιβεβαίωσης δεν είναι πια απαραίτητα. Η κράτησή σας επιβεβαιώνεται με αυτήν τη φόρμα.
Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη JavascriptMAR
11

Modified Dog

An audiovisual collective

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δαλέζης: τρομπέτα, κρουστά
Χρύσανθος Χριστοδούλου: ηλεκτρονικά, κιθάρα
Κάλλια Τριανταφύλλου: visuals

Οι Modified Dog είναι ένα οπτικοακουστικό συγκρότημα/κολεκτίβα το οποίο μετασχηματίζεται, αλλάζει μέλη και διαφοροποιείται μουσικά, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε live/performance/project. Ο ήχος τους συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους στοιχεία. Χρησιμοποιούν ψηφιακά/ηλεκτρονικά όργανα (laptop, synthesizers, pedal effects), φυσικά όργανα (τρομπέτα, κρουστά, φωνή, κιθάρα, σαξόφωνο, τύμπανα) και ηχογραφήσεις (sampling) από διάφορες πηγές ήχου (ομιλίες, ήχοι από την πόλη και το περιβάλλον). Συνθετικά χρησιμοποιούν φόρμες και στοιχεία από μινιμαλισμό, πειραματική μουσική, jazz, ηλεκτρονική μουσική και post rock.

Στο Vitruvian Thing θα παρουσιάσουν ως ντουέτο (Δημήτρης Δαλέζης, Χρύσανθος Χριστοδούλου), 7 μουσικές συνθέσεις από παλιότερο και καινούργιο υλικό. Τα visuals του live θα αναλάβει η Κάλλια Τριανταφύλλου.

Έργο αφίσας: Μ. Λούβαρη

Bio:
To 2009 οι Χρύσανθος Χριστοδούλου, Δημήτρης Δαλέζης και Δημήτρης Τάτσης δημιούργησαν το μουσικό σχήμα “Basement” και ξεκίνησαν μια σειρά από live με υλικό διάφορες συνθέσεις του Χρύσανθου Χριστοδούλου γραμμένες για χοροθέατρο. Απο το 2011 μαζί με τον Στάθη Μήτσιο αλλάζουν τον χαρακτήρα των εμφανίσεων τους καθώς τα live γίνονται μέσα σε ένα τρισδιάστατο “εικονικό” περιβάλλον και το φως συμμετέχει στην ενορχήστρωση των συνθέσεων. Μέσα σε όλα αυτά καθοριστικό ρόλο παίζει ο αυτοσχεδιασμός μέσω του οποίου διαμορφώνεται καινούργιο υλικό. Το 2012 συμμετέχει στο σχήμα ο Δημήτρης Παντελιάς και το 2013 αλλάζουν το όνομα σε “Modified Dog” και στο σχήμα συμμετέχει ο Δημήτρης Τασούδης. Συνεργάζονται με εικαστικούς, φωτογράφους και visual καλλιτέχνες όπως: Στάθης Μήτσιος, Στρατής Βογιατζής, Κάλλια Τριανταφύλλου, Μαρία Λούβαρη, Θέκλα Μαλάμου και Αργύρης Μαρινόπουλος. Το 2016 συμμετείχαν στα 51 Δημήτρια με το project “8:00 a.m – 9:00 a.m. / from light to darkness, from orange to black”.
Συνεργάζονται με το caravan project για το project “Fragments of Real”.

Website: modifieddog.com
Facebook: www.facebook.com/modifieddog
Soundcloud: soundcloud.com/modified-dog

Videos:
https://www.youtube.com/watch?v=tDmz5mERrtg
https://www.youtube.com/watch?v=EgfYMudfrlA
https://www.youtube.com/watch?v=4Q2OuLUacK0

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.