MAGAM present ONE live

Καντε κλικ εδώ για κράτηση θέσης:

*
*
*
*Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

MAGAM present ONE live
MAGAM present ONE live
MAGAM present ONE live
APR
30
APR
29

MAGAM

One live

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

It all began with a little red tongue sticking out of an unseen mouth and licking its way in the dark. Hesitating at first, then sparkling and crackling and all of a sudden bursting out in total, u-n-c-o-n-t-r-o-l-l-a-b-l-e freedom.

Οι MAGAM (Γιώργος Αβραμίδης και moody alien) παρουσιάζουν το πρώτο τους LP ‘One’ ζωντανά για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing.

the start to an end and the end to a start and
a start to the end and an end to the start and
the start to an end and an end to the start and
a start to the end and the end to a start and
a start at the end and an end at the start and
the start at an end and the end at a start and
a start at the end and the end at a start and
the start at an end and an end at the start and
the start of an end and the end of a start and
a start of the end and an end of the start and
a start of the end and the end of a start and
the start of an end and an end of the start and


Το One είναι ο πρώτος δίσκος των MAGAM. Κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2017 σε περιορισμένη έκδοση 320 βινυλίων καθώς και σε ψηφιακή μορφή από τη Thirsty Leaves Music σε συνεργασία με τον πολυχώρο “Το Πικάπ”. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα υβριδικό κολάζ αυτοσχεδιαστικών ηχογραφήσεων - με καταλυτική αυτή της τρομπέτας του Γιώργου Αβραμίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέι Χαμάμ. Η παραγωγή έγινε από τον moody alien, ενώ συμμετείχαν και οι Βασίλης Μπαχαρίδης (τύμπανα, κρουστά), Νεκτάριος Μανάρας (κιθάρα) και Σωτήρης Πατσιαλάς (κοντραμπάσο).

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση του εδώ.

Ο moody alien άρχισε να φτιάχνει μουσική το 2001, χωρίς προηγουμένως να φροντίσει να διδαχθεί πώς θα έπρεπε να φτιάχνεται αυτή και στη διάρκεια αυτών των ετών επιμένει κιόλας να μη μαθαίνει πράγματα παρά μόνο μέσω της πειραματικής μεθόδου και της επακόλουθης ακρόασης των αποτελεσμάτων. Η προσέγγισή του θα μπορούσε να συνοψιστεί στο “αν ακούγεται καλό, τότε είναι καλό”. Ιδρυτής και επιμελητής του πειραματικού label Thirsty Leaves Music (από τα τέλη του 2014), έχει στο ενεργητικό του 6 προσωπικές κυκλοφορίες, συμμετοχές σε συλλογές, κλπ, ενώ έχει κάνει και παραγωγή ή/και artwork για κυκλοφορίες άλλων καλλιτεχνών.
moody-alien.weebly.com

Ο Γιώργος Αβραμίδης παίζει τρομπέτα από πολύ τρυφερή ηλικία και πλέον εργάζεται ως τρομπετίστας σε μια πληθώρα σχημάτων. Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Γιάννης Αγγελάκας, Γιώργος Χριστιανάκης, Coti K., Παύλος Παυλίδης, κ.ά., είναι ιδρυτικό μέλος των Tuflon αλλά και των ΕΚΜΕΚ, ενώ έχει κυκλοφορήσει και 2 προσωπικούς δίσκους, τα Protocol και Voyager.
Γιώργος Αβραμίδης στο Facebook

MAGAM Facebook

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.