Kostis Kilymis presents 'Void'

Καντε κλικ εδώ για κράτηση θέσης:

*
*
*
*


Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

Kostis Kilymis presents 'Void'

Kostis Kilymis presents 'Void'
APR
23

Κωστής Κηλύμης

Void

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Ο Κωστής Κηλύμης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά, Void, ένα έργο που εστιάζει στην εκτενή δουλεια που ο ίδιος έχει κάνει πάνω στις ηχογραφήσεις πεδίου, φέρνοντας τες στο προσκήνιο σε συνδυασμό με μια σειρά από ηλεκτρονικές επεξεργασίες και δράσεις.

Το νέο του έργο εξετάζει την αντίληψη του χώρου χτίζοντας αφηγήσεις μέσα από τη χρήση καθημερινών και εξωμουσικών ήχων. Χρησιμοποιωντας ηχογραφήσεις από τους δρόμους του Λονδίνου και οχι μόνο, κατασκευάζει ενα νέο ηχητικό πλαίσιο που μας φέρνει πιο κοντα στην ίδια την εμπειρία της ακρόασης, ανασύροντας νέες εικόνες και εμπειρίες.

Ο Κωστής Κηλύμης ειναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και εχει βάση το Λονδίνο. Η δουλεια του εστιάζει πανω στην επανάληψη, τον θόρυβο και τα ηχητικά περιβάλλοντα, όπως και την έννοια της αναπαράστασης στον ήχο. Η μουσική του συνδυάζει ρυθμό, ηχογραφήσεις πεδίου και ηλεκτρονική σύνθεση. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Lucio Capece, Nikos Veliotis, Greg Pope, Leif Elggren, Sarah Hughes, Stephen Cornford και Phil Julian μεταξύ άλλων.

Εχει εμφανιστεί σε χώρους όπως το Café OTO (Λονδίνο), Q-O2 (Βρυξέλλες), Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Αθήνα) και σε φεστιβάλ όπως το Audiograft (Οξφόρδη) και Inmute (Αθήνα). Έχει επισης παρουσιάσει εγκαταστασεις σε χώρους στην Οξφόρδη, το Λονδίνο, το Μονπελιέ και την Αθήνα. Επιμελείται το δισκογραφικό λέιμπελ Organized Music from Thessaloniki και συνεπιμελείται επίσης την Rekem Records.

Επιλεγμένη δισκογραφία:

  • Fustian Cutting (με τον Phil Julian) [Coherent States, 2016]
  • Not Homesick (Pt. 1 & 2) [Strange Rules, 2015]
  • Bethnal Greener [Rekem Records, 2015]
  • Arctic Saturation [Mazurka Editions, 2014]
  • More Noise Ahead [Entr'acte, 2012]
  • The Good Life (με τη Sarah Hughes) [Consumer Waste, 2012]
  • Syndromes - Temporary Perspectives [Organized Music from Thessaloniki, 2010]


www.kostiskilymis.com
www.rekem.org/Kostis-Kilymis-Bethnal-Greener
www.soundcloud.com/syndromesuploadcloud

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.