CASCADE: beginning by Die Wolke art group

Καντε κλικ εδώ για κράτηση θέσης:

*
*
*
*
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

Cascade
CASCADE: beginning by Die Wolke art group
CASCADE: beginning by Die Wolke art group
MAY
21
MAY
20

Cascade: beginning

της Die Wolke art group

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

H Die Wolke art group και το Vitruvian Thing παρουσιάζουν μια νέα παραγωγή με το όνομα Cascade:beginning. Τρεις performers και τέσσερις μουσικοί συνεργάζονται επί σκηνής του Vitruvian Thing με βάση ένα σύστημα διαδοχικότητας:

CASCADE: κάτι οργανωμένο σε ακολουθία ή διαδοχή σταδίων, έτσι ώστε κάθε στάδιο να αντλεί από, ή να ενεργεί πάνω, στο προϊόν του προηγούμενου.

Η παράσταση χρησιμοποιεί τρεις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις:

  • “Throb of Machinery part A” για τρομπέτα και concrète sampling του Δημήτρη Δαλέζη
  • “Isospin” της Σεμέλης Ταγαρά για φωνή, και σαξόφωνο με τεχνική looping
  • Ένα έργο σε δυο μέρη του Dani Joss για μπάσο κλαρινέτο και ηλεκτρονικά, το “Control”, από το soundtrack της ταινίας χορού μικρού μήκους Imago Ep.II: Symmetry, και μια καινούρια σύνθεση με το όνομα “Conform”, και τα δύο εκτελεσμένα ζωντανά από το Θάνο Σιδέρη

Οι χορογραφίες και ερμηνείες από τις Σοφία Παπανικάνδρου, Μαρία Πίσιου, και Δροσιά Τριαντάκη χτίζουν την κίνηση και τη χρήση του χώρου πάνω στη μουσική, καθώς τα διαφορετικά μέρη και οι ζεύξεις performer / μουσικού περιπλέκονται και αλληλοεπηρεάζονται. Εισάγοντας έτσι αναπόφευκτα αυτοσχεδιαστικά στοιχεία, αναπτύσσεται ένας έμμεσος σχολιασμός της αβεβαιότητας που προκύπτει από τα σύνθετα συστήματα, τόσο δομικά όσο και ποιοτικά.

Η Die Wolke art group είναι μη κερδοσκοπική εταιρία αφιερωμένη στις παραστατικές τέχνες και τεχνολογίες, στο σύγχρονο χορό, το video art, τα μεικτά μέσα.

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.